.::. Cuba Tengok Berapa Ramai Orang Yang Ziarah .::.

Thursday, March 15, 2012

JOHOR BAHRU

                  Hey, Assalamu'alaikum everyone , semalam (isnin) saya dan satu keluarga pergi ke Johor Bahru , tujuan pergi kesana bukan untuk jalan-jalan makan angin , tapi kami pergi untuk selesaikan hal kerja ayah saya, so gambar di atas ni hanya kenangan Mesjid Jamek Abu Bakar ( maaf ye kalau silap nama mesjid tu sbb tak ingat ) . Sepanjang perjalanan ke JB saya hanya baca novel bertajuk ' ONE HUNDRED AND ONE NIGHTS' memang khusyuk habis la, begitu jugak time pulang ke rumah. Selepas kami selesai di JB, kami terus ke Kota Tinggi untuk ziarah pak uda saya, dia sekarang tengah sakit, tengok air muka dia memang rasa macam nak menangis sebab tengok keadaan dia macam tu.... 


Selepas hari isnin, selasa, rabu dan khamis pagi kemudian....


                Hari ni memang paling sedih sangat , kerana uncle yang kita ziarah tu , dah pergi dulu , padahal baru je 2 hari lebih kami ziarah dia, last-last hari ni dia pulak meninggal , rasa macam tak percaya, ya ALLAH saya sedih sangat dia pergi dulu, Dia baik sangat , banyak la kenangan dengan dia, mesti tahun ni balik kampung sambut raya mesti tak best , sebab tak de pak uda... pak uda I LOVE YOU ... InshaALLAH saya akan hadiahkan Pak Uda 30 juzuk for you ... semoga ALLAH MAHA KASIH dapat membantu my uncle di kampung Akhirat sana... ! AMEEENNN.. 
              ok, sekarang sudah ngantuk, jadi apa lagi , kita akhiri kata  dengan terima kasih atas semua sudi membaca my blog and then wassalam.... (^_^)

No comments:

Post a Comment