.::. Cuba Tengok Berapa Ramai Orang Yang Ziarah .::.

Thursday, August 23, 2012

Berbuka Puasa Yang Terakhir

Asslamau'alaikum ..

Hi, ! ^^ ...

Hmm.. Apa khabar semua? Best tak beraya? Dah banyak belum duit raya?

Okay lah , saya tak nak buang masa lagi, Saya nak tunjuk kan gambar kali terakhir berbuka puasa dirumah nenek .. Sorry lah kalau lambat, sebab ingat masa tu nak upload gambar ni pada malam raya tapi, masa tu malam lailatul jaizah. Malam hadiah tu! kita doa je apa-apa yang kita nak.

Gambar tu saya hanya tangkap menggunakan phone sahaja. :)

Semua tengah layan diri 


Pak usu , ayah, adik , dan sepupu


:) 

No comments:

Post a Comment