.::. Cuba Tengok Berapa Ramai Orang Yang Ziarah .::.

Wednesday, October 31, 2012

Raya Aidil Adha 2012

Assalamu'alaikum

Hi semua.. Apa khabar? So macam mana dengan Raya Aidil Adha tahun ni? Ok? Saya harap korang semuanya Ok dan happy bersama dengan keluarga yang tersayang.

Saya disini Alhamdulillah.. sangat happy. Dan begitu jugak dengan Raya Aidil Fitri tahun ni.. Senang cerita. Raya tahun kali ni memang rasa bermakna dan happy dari sebelumnya.

Saya rasa tak ada apa yang nak di ceritakan. Mungkin saya tak ada idea. Yeah, Mungkin! Hehehe :D .Nak buat ayat pun menggunakan idea dan mesti kena ada jalan ceritanya .. sebab bila tak ada jalan cerita, ia akan rasa bosan apabila orang lain nak baca.

So nanti bila saya ada idea yang best-best saya akan update la.. and sekarang ni just nak letak gambar semasa kami dan sedara-mara  beraya di rumah Pak Ndak.. Enjoy!





























2 comments:

  1. assalamualaikum..
    Nice sharing.. salam singgah, jemputlah melawat ke blog saya.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumussalam..
      Terima kasih. Insha ALLAH :)

      Delete