.::. Cuba Tengok Berapa Ramai Orang Yang Ziarah .::.

Saturday, May 11, 2013

Minyak Kelapa Dara (Virgin Coconut Oil)

Assalamu'alaikum

Hi semua... Apa khabar ? Sebenarnya.... Saya rindu sangat pada semua orang yang setia membaca blog saya... serious ni tau. :) Harap anda semua sihat sejahtera...

Ok kali ini saya nak share pada anda mengenai " MINYAK KELAPA DARA "


*banyak khasiat yg terkandung di dalamnya
*100% asli..tanpa sebarang campuran
*baik untuk segala penyakit terutama kulit
*dapat membersihkan wajah dan mencantikkan kulit muka

Kalau anda sakit perut, boleh minum minyak tu.. dan dalam berapa minit insya Allah mujarab.. Saya ni memang suka pakai make up, dan semestinya akan pakai foundation, sebelum ni saya akan cuci muka menggunakan make up remover by elianto. Tapi sekarang ni, saya telah menggunakan minyak kelapa dara ni sebagai make up remover, alhamdulillah, muka saya nampak bersih.

So anda wajib beli, tak mahal pun...hanya RM20 dan ia sangat berkesan.. memang la kita tengok dan dengar minyak kelapa dara ni macam kolot, tapi hakikatnya masha ALLAH mujarab, jangan pandang rendah ya buatan Malaysia.

Sebelum saya tutup cerita ni, saya nak promote Minyak Kepala Dara, sesiapa yang berminat, boleh hubungi saya maryameyllisa@gmail.com

Wassalam.