.::. Cuba Tengok Berapa Ramai Orang Yang Ziarah .::.

Wednesday, July 27, 2016

Selamat Hari Raya AidilFitri 2016

Assalamualaikum...

Sempena hari raya yang begitu mulia ini saya ingin ucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri dan Mohon Maaf Zahir Dan Batin..

Tinggal lagi seminggu je lagi Syawal nak tinggalkan kita.. ouh... sekejap sgt.. Belum habis lagi nak ziarah rumah kawan2, sibuk dgn kerja,..Bila Sabtu dan Ahad sibuk pula pergi open house kat rumah jiran2 tetangga hehehe

Tahun kali ini saya dan suami beraya di Johor.. turn giliran saya pula, walawei... happy gila ,.. pasal tak sabar nak balik then nak beraya dgn family..

Tahun ni juga sy ada plan nak beraya satu keluarga warna sama ... maksudnya boria laa haha.... jadinya tu yg tak sabar bona nak balik nak tgk satu keluarga ni pakai baju warna sama.. maklumla... keluarga ni mmg tak pernah nak sedondon... serius ni.. mmg tak pernah k... dari lahir sampai lah tahun lepas mmg tak pernah.. so now.. tahun ni pergh... gembira yg teramat.. Alhamdulillah...

Terima kasih Ya Allah ...

nanti saya update gambarnya.. :)

Ok masuk raya Ketiga saya dan suami terus gerak ke Perak... da tak ingat la bertolak pukul berapa tapi mmg pagi la.. sampai je Zohor suami berhenti kat Tanjong Karang solat Jumaat kat situ...

Ok lepas solat tuh terus kitorang menjelajah cari durian sampai la Sg.Besar .. haaa.. kat situ berlambak durian tau.. pastu sy ni mmg gila dgn cempedak...da ada tu beli la sekali hehe.. pastu suami kalau da karok sgt mmg beli durian tu mcm beli borong haha..

Sampai je rumah Mak ayah mertua terus buka durian.. gelojoh betul nih! haha... apa lagi si suami yg da lama mengidam terus melahap durian tu sampai kenyang...

Pepagi buta tu suami kejut kan sbb nak tny nak pergi tandas sekali tak sebenarnya nak suh teman dia pergi tandas hehe ..

Dari situ la dia dan juga saya sakit perut asyik cirit birit .... tu laaa.. makan lagi durian byk2... kan da.. baru nak insaf haha...

Raya Keempat tu satu family pergi Ipoh beraya kat rumah abg ipar.. Mmg da lama nak pergi pun tapi takde rezeki.. kali ni inshaAllah ada rezeki lebih blh la pergi jejauh... '

Alhamdulillah...

Balik KL raya Keenam , kitorang gerak pagi sebab taknak melalui rintangan jalan jem hehe.... Alhamdulillah sampai la tghri.. semuanya berjalan dgn lancar... :)

ok saya nak ucapkan terima kasih sesangat pada awak awak semua sebab sudi meluangkan masa membaca entry kali ini....

Muahhhh xoxo....

Ini Gambar family di Johor
 k.wassalam

1 comment:

  1. Cantik kombinasi warna 😍 selamat hari raya..

    ReplyDelete