.::. Cuba Tengok Berapa Ramai Orang Yang Ziarah .::.

Monday, April 3, 2017

Selamat Ulang Tahun Perkahwinan 2017

Assalamualaikum...

Alhamdulillah , hari ni saya dapat kesempatan untuk taip entry kali ini Selamat Ulang Tahun Perkahwinan Yang Ke 4 ...

Sebenarnya tarikh genapnya 29hb 3 hari tu tapi takde masa nak menaip.. nak kata sibuk tu rasanya tak jugak lah, mungkin takde time kot utk luang kan depan laptop... haha

Btw tahun ni takde apa yg diraikan malah kek sepotong pun tidak ada, ucapan sesama sendiri pun tidak ada jugak.. kami masing2 buat hal sendiri.. mungkin kejar impian masing2 sampai tak ingat da..

Tapi bak naluri perempuan mesti nak ada benda something kan, yela, tahun lepas tak silap saya pun sama juga.. so da dua tahun masing2 diam.. tanpa raikan ..

Org perempuan ni bukan nak besar mana pun raikan tu, just sekadar bg kata2 ke, bg luangkan masa benda yg dia suka mcm contoh bawa dia ke spa ke , jejalan ke .. itu sudah memadai bg perempuan.

Takpe lah, yg penting saya harapkan juga doa dari kalian moga rumahtangga kami ada kebahagian , ketenteraman , dan ketenangan ...

Terima kasih semua yg sudi membaca walaupun nampak mcm ringkas simple dan bla bla hehehe ... dan harap korang dapat memberi komen beberapa sepatah utk saya semangat ye.. terima kasih.. :)
gambar dari google je

No comments:

Post a Comment